Cégeknek/Önkormányzatoknak

Napelemes rendszerek cégeknek és kormányzatoknak is.

Napelem rendszer nagyoknak: cégeknek, vállalatoknak, önkormányzatoknak

Napelemes ajánlatunk elérhető közintézmények és cégek számára is. Itt a nagyobb fogyasztás miatt még nagyobb megtakaritás érhető el. Nálunk különösen nagy igény van a takarékos megoldásokra.

Ezért a piaci tendencia egyértelmű hogy a cégek, vállalatok, gyárak, üzemek, önkormányzatok, és egyéb közintézmények egyre gyakrabban telepitenek napelemeket.

Önkormányzatoknak

Egy helyi önkormányzatnak egyre nagyobb kihivást jelentenek a folyamatosan melekedő energiaárak.

Mivel nagyobb áramfogyasztással rendelkeznek, ezért az áramtermelés napelemmel való kiváltása a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás számukra.

A hivatal megvilágitása, az orvosi rendelő klimája az idősek otthonának mosógépei mind jelentős mennyiségű áramot igényelnek.

Ha szeretnéd csökkenteni radikálisan, akár nullára áramszámládat kérj tőlünk ajánlatot.

Cégeknek, vállalatoknak

Sok cégnél olyan komoly fogyasztású gépek vannak a termelésben, használatban amelyek jelentős áramfogyasztást indukálnak. De egy hagyományos iroda energiaköltsége is ma már jelentős tétel, a fűtési és hűtési szezonnak köszönhetően.

Ezért számos partnerünk felismerte időben hogy a napelemes panelek a megoldások az energiaproblémára. A jelentős energia,- és költségmegtakaritás semmilyen kompromisszummal nem járt számukra, cask az előnyeit élvezik.